Tilikarelia Oy

Palvelut

Olemme täyden palvelun tilitoimisto sekä pienille että suurille asiakkaille. Räätälöimme asiakkaille yksilöllisen palvelukokonaisuuden huomioiden asiakkaan erityispiirteet ja tarpeet.

Ammattitaitomme riittää niin pienen kuin suurenkin asiakkaan taloushallinnon hoitamiseen. Palvelemme yksittäisissä hallinnollissa asioissa tai voimme ottaa vastuun laajastakin tehtäväkentästä. Tarjoamme myös taloushallinnon kokonaisvaltaista ratkaisua controller-palveluna. Meillä on yhdeksän kirjanpitäjää, ja heistä kolmella on KLT-tutkinto. Palvelemme myös venäjänkielisiä asiakkaita.

Käytämme nykyaikaisia sähköisiä ohjelmistoja Netvisoria ja Fivaldia.

Sähköinen taloushallinto helpottaa myös asiakkaan työtä: se vapauttaa aikaa ydinliiketoiminnan hoitamiseen ja antaa reaaliaikaista tietoa yrityksen taloustilanteesta.

Meiltä hoituvat mm. seuraavat palvelut:

Kirjanpito
- Meillä tehdään sekä perinteistä paperikirjanpitoa että sähköisin menetelmin toteutettua kirjanpitoa

Palkanlaskenta
- Meillä on osaamista usean eri työehtosopimuksen palkanlaskennasta sekä palvelemme myös palkanlaskennan erityiskysymyksien kanssa

Tilinpäätös ja verotus
- Meiltä hoituu eri yhtiömuotojen ja liikevaihtoluokkien vaatimukset täyttävät tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Sopimuksesta teemme veroilmoituksia myös henkilöasiakkaille.

Hallintopalvelut
- Hoidamme asiakkaan apuna tai asiakkaan puolesta eri viranomaisasioinnit sekä virallisten asiakirjojen tekemisen. Meiltä saa apua myös yritystoiminnan aloittamiseen.

Myynti- ja ostoreskontran hoito sekä laskutus
- Yrityksesi tarpeiden mukaan saatte kauttamme joko työkalut laskutukseen sekä myynti- ja ostoreskontran hoitamiseen tai voitte ulkoistaa näistä huolehtimisen meille.

Controller-palvelut
- Tarjoamme asiakkaillemme myös kokonaisvaltaista controller- palvelua

Kysy myös muista palveluistamme.

Tilikarelia käyttää Netvisoria Tilikarelia käyttää Fivaldia

Tilikarelia Oy
Väinö Valveen katu 2
53900 Lappeenranta

+358 (0)20 749 7340
asiakaspalvelu(at)tilikarelia.fi
Avoinna arkisin klo 9 – 14
(sovittaessa muinakin aikoina)
Y-tunnus 0423828-6

auktorisoitu

Kaakon Nettipalvelu Oy