Tilikarelia Oy

Palvelut

Palveluihimme kuuluu kokonaisvaltainen taloushallinto- kirjanpito ja verotuspalvelut sekä palkkahallinto ja henkilöstöhallinto palvelut asiakkaan tarpeen mukaan. 

Meiltä saa palvelut kirjanpidosta controller-tehtäviin, palkanlaskennasta verotukseen, henkilöstöhallinnon tukipalveluita unohtamatta. Meille tärkeää on palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja räätälöidä palvelut niin, että asiakas saa juuri niitä palveluita, joita tarvitsee. Kannustamme asiakkaitamme hyödyntämään tehokkaita taloushallinnon työkaluja, koska se vapauttaa yrittäjän aikaa sekä nopeuttaa talouslukujen tuottamista. Kun talouslukuja saadaan reaaliaikaisesti, voi yrittäjä hyödyntää niitä oman toiminnan kehittämisessä paremmin. Rakennamme asiakkaille yksilöllisen palvelukokonaisuuden, huomioiden asiakkaan erityispiirteet ja tarpeet. Meiltä saat palvelua myös venäjän ja englannin kielellä.

Palvelujen tuottamiseen käytämme Visman ohjelmistoja, Netvisoria ja Visma Fivaldia. Näiden lisäksi meillä on käytössä eTasku palvelu, joka sopii hyvin pienyrittäjälle, jonka tositteet koostuu pääosin kuiteista tai tositteiden määrä on muutoin vähäinen. Ohjelmiston valinnassa tärkein kriteeri on asiakkaan tarpeet ja toiveet. Sähköinen taloushallinto helpottaa myös asiakkaan työtä: se vapauttaa aikaa ydinliiketoiminnan hoitamiseen ja kehittämiseen. Sähköinen taloushallinto takaa, että yrittäjällä on käytössään reaaliaikaista tietoa yrityksen taloudellisesta tilanteesta silloin kuin hän sitä tarvitsee ja päätökset voi perustaa todellisen ja ajan tasaisen tiedon varaan. Tuottamalla ajantasaista tietoa, tuemme yrityksesi kehitystä.

Meillä tuotetaan kirjanpidon ja palkanlaskennan palveluja myös täysin paperisille asiakkaille. Ohjelmistot sekä kirjanpidon toteutustapa päätetään aina yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakkaan parasta ajatellen. Kysythän lisää palveluistamme joko omalta kirjanpitäjältäsi tai jos et vielä ole meidän asiakas, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tai voit jättää tarjouspyynnön sivuiltamme. Tilikarelia käyttää Netvisoria
Automatisoi yrityksesi laskutus ja kirjanpito

Anna automaation huolehtia taloushallinnon rutiineista ja käytä aikasi siihen, mikä on arvokasta yrityksellesi. Netvisorin avulla sinulla on ajantasaiset taloustiedot aina mukanasi ja käytössä työkalut, joilla voit myös ennakoida tulevaa.

Huolehdi yrityksesi kassavirrasta

Graafinen ennuste kerää tiedon saatavista, maksuista sekä kassasta. Tiedät aina yrityksesi maksutilanteen ja lähitulevaisuuden kassavirran. Seuraa tarkempia talouslukuja dashboardeilta tai monipuolisilta raporteilta. Aina reaaliaikaisena.

Kysy lisää joa haluat siirtyä meidän Netvisor asiakkaaksi!

 

 eTaskun mobiilisovelluksella kuvaat tositteet näppärästi kirjanpitäjällesi muutamalla napin painalluksella. Automaattisen kuvantunnistuksen (OCR) ansiosta lisäät tositteen tietoineen alle 10 sekunissa, ilman turhaa naputtelua. Tosite välittyy sähköisessä muodossa kirjanpitäjän käsiteltäväksi ja alkuperäisen paperitositteen voit heittää roskiin!

Kysy kirjanpitäjältäsi apua jos haluat hyödyntää maksuttoman 30 päivän kokeilujakson!

Tilikarelia käyttää Fivaldia
Fivaldi sopii sekä paperiasiakkaille että täysin sähköiseen kirjanpitoon. Ohjelmasta on mahdollista ottaa osioita etäkäyttöön tai antaa kirjanpitäjän hoitaa koko taloushallinto. Esimerkiksi myyntilaskut tai sähköisten ostolaskujen käsittely muutoin paperisen kirjanpidon lisäksi tehostaa jo taloushallintoa.
Kysy lisää meiltä! Tarjouspyynnön voit jättää yläpalkin Tarjouspyynnöt -välilehdeltä tai voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla asiakaspalvelu@tilikarelia.fi


 

Tilikarelia Oy

Väinö Valveen katu 2
53900 Lappeenranta

+358 (0)20 749 7340
asiakaspalvelu(at)tilikarelia.fi
Avoinna arkisin klo 9 – 14
(sovittaessa muinakin aikoina)
Y-tunnus 0423828-6

Facebook-sivumme

auktorisoitu avainlipun haltija

Kaakon Nettipalvelu Oy