Tilikarelia Oy

Uutiset

18.03.2020

Tilitoimistosi palvelee epidemian aikanakin

Viruksen leviämisen hidastamiseksi suljemme toimistomme asiakastapaamisilta ja palvelemme teitä etänä normaalien aukioloaikojemme puitteissa. Veronkanto ja palkanmaksu on tunnistettu yhteiskunnalle kriittisiksi tehtäviksi, joten suojelemme henkilökuntaamme epidemialta. Voit olla meihin yhteydessä kaikissa kysymyksissäsi puhelimella tai sähköpostilla.

Pyrimme turvaamaan kaikkien asiakastöiden tekemisen ja minimoimaan epidemian vaikutukset toimintaamme. Ilmoitamme teille viipymättä, mikäli palvelujen tuottaminen vaarantuisi. Poikkeusoloissa on erityisen tärkeää, että toimitatte aineistot sovitun aikataulun mukaan. Kirjallisen aineiston osalta toivomme teidän jättävän ne Tilikarelian postilaatikkoon. Mikäli aineiston jättäminen postilaatikkoon ei onnistu syystä tai toisesta, sovithan kirjanpitäjäsi kanssa soittamalla, miten aineiston voi toimittaa. Mikäli oma kirjanpitäjäsi ei syystä tai toisesta ole tavoitettavissa, vaihteemme palvelee teitä 020 7497 340, asiakaspalvelu@tilikarelia.fi.

Sovitut palaverit järjestetään puhelimitse tai muiden etäyhteyksien avulla. Sovittuja palavereja ei ole siis tarpeen perua, ne voidaan siirtää toteutettavaksi etäyhteyden avulla. Toivomme teidän välttävän henkilökohtaista asiointia toimistollamme, ellemme ole erikseen sopineet tapaamisesta toimistolle. Toimintamme jatkuu kuitenkin normaaliin tapaan muilta osin ja sovitut asiat hoidetaan sovitussa aikataulussa. Meillä on onneksi työvälineet ja ohjelmistot sellaisia, että tässä tilanteessa etätyöntekeminen onnistuu ongelmitta eikä tämä tilanne näin ollen aiheuta palvelutuotantoomme poikkeuksia.

Suosittelemme keskustelemaan palkka- ja henkilöstöhallintoon liittyvissä erityiskysymyksissä asiantuntijoidemme kanssa ennen kuin ryhdytte niitä koskeviin toimenpiteisiin. Tiedotamme vielä erikseen lisää ohjeita ja neuvoja liiketoiminnan jatkuvuuden ja kassan turvaamiseksi.

Seuraamme tilannetta ja muutamme toimintatapojamme tarvittaessa nopeasti ja tiedotamme asiasta viipymättä. Mahdolliset sairastumiset ja muut esteet voivat muuttaa tilannetta, mutta mikäli muita poikkeusjärjestelyjä on tarpeen tehdä, ilmoitamme niistä erikseen.

Tilikarelia Oy

Väinö Valveen katu 2
53900 Lappeenranta

+358 (0)20 749 7340
asiakaspalvelu(at)tilikarelia.fi
Avoinna arkisin klo 9 – 14
(sovittaessa muinakin aikoina)
Y-tunnus 0423828-6

auktorisoitu avainlipun haltija

Kaakon Nettipalvelu Oy