Tilikarelia Oy

Uutiset

02.04.2020

Netvisor kampanja - sähköinen taloushallinto

Hienoja uutisia!

 

Tilikarelia Oy on Visma Netvisor-kumppani ja olemme vahvistaneet yhteistyötä ohjelmistotalon kanssa, minkä johdosta voimme tarjota asiakkaille merkittäviä etuja. Päivittäessäsi nyt ohjelmistosi Netvisoriin tarjoamme sinulle maksuttoman ohjelmiston avauksen. Lisäksi saat ensimmäiset 3 kuukautta käyttää Netvisoria ilman kiinteitä kuukausimaksuja. Kampanjan ansiosta myös pienemmille ja niin kutsutuille mappiasiakkaille saadaan ensimmäiselle 6 kk tuntuvia alennuksia kiinteästä hinnasta, mikä mahdollistaa myös pienille yrityksille taloushallinnon sähköistämisen kustannustehokkaasti.

 

Tämä tarkoittaa, että voimme nyt palvella sinua entistä paremmin nykyaikaisen ja yhteiskäyttöisen pilvipalvelun avulla. Netvisor on yksi markkinoiden johtavista taloushallinto-ohjelmistoista. Ohjelmiston korkea automaatioaste keventää taloushallintoon liittyvää työtä ja samalla tuottaa paljon hyödyllistä tietoa yrityksen taloudesta päätöksenteon tueksi. Netvisor mahdollistaa etätyön tekemisen, sillä sen avulla sähköistät täysin kaikki taloushallinnon aineistot, mikä tässä poikkeustilanteessa helpottaa merkittävästi yrityksen arkea.

 

 

 

Millaista hyötyä Netvisorista olisi sinun yrityksellesi?

 

 

  1. Nopeampi laskutus ja saatavien hallita

Laskujen teko käy nopeasti, kun kaikki tarvittavat tiedot ovat samassa järjestelmässä. Pystyt myös seuraamaan helposti lähetettyjen laskujen tilaa ja tarvittaessa myös laittamaan huomautukset suoraa ohjelmiston sisältä. Tutustu Netvisorin myyntilaskutukseen ja saatavienhallintaan.

 

  1. Helppo ostolaskujen kierrätys ja hyväksyntä. Myös kännykällä.

Ostolaskujen käsittely on yksi työläimmistä tehtävistä, mutta Netvisor minimoi siihen kuluvan ajan. Laskujen käsittely tapahtuu 100% sähköisesti ja saat käyttöösi mobiilisovelluksen, jonka avulla tarkistat laskut kätevästi kännykällä. Tutustu Netvisorin ostolaskujen käsittelyyn.

 

  1. Hyvästit paperien postittelulle

Netvisor tekee 100% sähköisestä taloushallinnosta totta. Kuittiskannerin avulla saat paperiset kuitit sähköisesti eteenpäin ja skannauspalvelu pitää huolen, että paperisina saapuvat laskut saadaan sähköisen käsittelyn pariin. Katso, mitä kaikkea muuta voit tehdä kännykällä.

 

  1. Kassavirta ajan tasalla

Netvisor tuottaa automaattisesti reaaliaikaiseen kassavirtaennusteen, josta näet suoraan mihin suuntaan yrityksesi talous on kehittymässä. Saat hyvän kuvan yrityksesi nykyisestä ja tulevasta maksuvalmiudesta ja voit tehdä korjaavia toimenpiteitä jo etukäteen. Tutustu monipuolisiin raportointiominaisuuksiin.

  1. Taloushallinto ja palkat samassa

Kätevät työkalut myös palkansaajia ajatellen. Netvisor-mobiilisovelluksen kautta voi tehdä tuntikirjaukset kännykällä ja sieltä jokainen löytää myös kertyneet lomapäivät, liukumat sekä palkkakuitit.

 

 

Kerromme mielellämme lisää Netvisorista ja sen muista eduista juuri sinun yritystäsi ajatellen. Laita siis meille viestiä ja jutellaan lisää.

Tilikarelia Oy

Väinö Valveen katu 2
53900 Lappeenranta

+358 (0)20 749 7340
asiakaspalvelu(at)tilikarelia.fi
Avoinna arkisin klo 9 – 14
(sovittaessa muinakin aikoina)
Y-tunnus 0423828-6

Facebook-sivumme

auktorisoitu avainlipun haltija

Kaakon Nettipalvelu Oy