Henkilökohtaista palvelua ja joustavia ratkaisuja

Meille on tärkeää palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja räätälöidä taloushallinnonpalvelut niin, että asiakas saa juuri niitä palveluita, joita tarvitsee. Meillä asiakas saa kirjanpitäjän/palkanlaskijan, jota pääsee tapaamaan paikan päälle. Tarvittavat palvelut mitoitetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Näin yhteistyö on joustavaa ja palvelee asiakkaan tarpeita parhaiten.

Kirjanpito, palkanlaskenta ja veroneuvonta sekä paljon muita palveluita päätöksenteon tueksi

Tilitoimistomme tuottaa palveluita laaja-alaisesti. Kirjanpito, palkanlaskenta ja veroneuvonta ovat osa peruspalveluitamme. Näiden lisäksi tarjoamme asiakkaan tarpeiden mukaan Controller- palvelua sekä henkilöstöhallinnon tukipalveluita. Pyrimme siihen, että voimme tarjota asiakkaalle kaikki ne taloushallinnon palvelut, joita asiakas tarvitsee liiketoiminnan kehittämisen ja päätöksenteon tueksi.

Kannustamme asiakkaitamme hyödyntämään tehokkaita taloushallinnon työkaluja, koska se vapauttaa yrittäjän aikaa sekä nopeuttaa talouslukujen tuottamista. Kun talouslukuja saadaan reaaliaikaisesti, voi yrittäjä hyödyntää niitä oman toiminnan kehittämisessä paremmin. Rakennamme asiakkaille yksilöllisen palvelukokonaisuuden, huomioiden asiakkaan erityispiirteet ja tarpeet.

Meiltä saat palvelua myös venäjän ja englannin kielellä.

Kysythän lisää palveluistamme joko omalta kirjanpitäjältäsi tai jos et vielä ole meidän asiakas, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tai voit jättää tarjouspyynnön sivuiltamme.

Taloushallinnon ohjelmat ja työkalut

Palvelujen tuottamiseen käytämme Visman ohjelmistoja, Netvisoria ja Visma Fivaldia. Näiden lisäksi meillä on käytössä eTasku palvelu, joka sopii hyvin pienyrittäjälle, jonka tositteet koostuu pääosin kuiteista tai tositteiden määrä on muutoin vähäinen. Ohjelmiston valinnassa tärkein kriteeri on asiakkaan tarpeet ja toiveet. Tuotamme kirjanpidon ja palkanlaskennan palveluita sähköisen taloushallinnon asiakkaille, täysin paperisille asiakkaille sekä asiakkaille, joiden aineistosta osa on sähköistä ja osa paperitositteina. Ohjelmistot sekä kirjanpidon toteutustapa päätetään aina yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakkaan parasta ajatellen.

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto helpottaa myös asiakkaan työtä: se vapauttaa aikaa ydinliiketoiminnan hoitamiseen ja kehittämiseen. Sähköinen taloushallinto takaa, että yrittäjällä on käytössään reaaliaikaista tietoa yrityksen taloudellisesta tilanteesta silloin kuin hän sitä tarvitsee ja päätökset voi perustaa todellisen ja ajan tasaisen tiedon varaan.

Taloushallinnon ohjelmistot

Käytännölliset ohjelmat nopeuttavat ja tarkentavat kirjanpitoa ja taloushallintoa.

Netvisor – Automatisoi yrityksesi laskutus ja kirjanpito

Anna automaation huolehtia taloushallinnon rutiineista ja käytä aikasi siihen, mikä on arvokasta yrityksellesi. Netvisorin avulla sinulla on ajantasaiset taloustiedot aina mukanasi ja käytössä työkalut, joilla voit myös ennakoida tulevaa.

Huolehdi yrityksesi kassavirrasta

Graafinen ennuste kerää tiedon saatavista, maksuista sekä kassasta. Tiedät aina yrityksesi maksutilanteen ja lähitulevaisuuden kassavirran. Seuraa tarkempia talouslukuja dashboardeilta tai monipuolisilta raporteilta. Aina reaaliaikaisena.

Kysy lisää joa haluat siirtyä meidän Netvisor asiakkaaksi!

Netvisor ID sovelluksen kautta voi helposti kirjautua palveluun

eTasku

eTaskun mobiilisovelluksella kuvaat tositteet näppärästi kirjanpitäjällesi muutamalla napin painalluksella. Automaattisen kuvantunnistuksen (OCR) ansiosta lisäät tositteen tietoineen alle 10 sekunissa, ilman turhaa naputtelua. Tosite välittyy sähköisessä muodossa kirjanpitäjän käsiteltäväksi ja alkuperäisen paperitositteen voit heittää roskiin!

Visma Fivaldi

Fivaldi sopii sekä paperiasiakkaille että täysin sähköiseen kirjanpitoon. Ohjelmasta on mahdollista ottaa osioita etäkäyttöön tai antaa kirjanpitäjän hoitaa koko taloushallinto. Esimerkiksi myyntilaskut tai sähköisten ostolaskujen käsittely muutoin paperisen kirjanpidon lisäksi tehostaa jo taloushallintoa.

Kysy lisää meiltä! Tarjouspyynnön voit jättää yläpalkin Tarjouspyynnöt -välilehdeltä tai voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla asiakaspalvelu@tilikarelia.fi.